2011. március 24., csütörtök

Veszíts el egy könyvet!

Könyvtárunk bekapcsolódott az immáron globálissá vált Veszíts el egy könyvet! akcióba, amely a 2001.-ben elindult angol BookCrossing könyvelvesztő mozgalomból nőtte ki magát.

Uram bocsá', akarattal el fogunk veszíteni a város különböző pontjain egy-egy könyvet, arra buzdítva a megtalálót, hogy olvassa el, és aztán hagyja el ő is egy forgalmas helyen, hadd olvassa el más is...
Nem titkolt elvárásunk, hogy az akció annyira lázba hozza az udvarhelyi olvasókat, hogy fognak akadni, akik hasonlóképpen a könyvtárhoz megválnak majd olyan saját könyvtől, amelyről úgy gondolják, hogy érdemes annak tartalmát mással is megosztani.

Arra kérjük azokat, akik akarva-akaratlan bekapcsolódnak a játékba, hogy jelezzenek vissza, és írják meg nekünk (blogon, facebook-on, iwiw-en, e-mail-en), hogy hol, merre látták a kószáló könyveket.

*Ha már eddig eljutottál, máris írhatsz hozzászólást!

4 megjegyzés:

SzKaroly írta...

Több, mint húsz könyvet hagytunk a város különböző pontjain, úgy mint: buszmegállók, állomások, iskolák, kávézók. Ha néhány útja itt látható lesz, igen izgalmas kalandnak ígérkezik.

szkiny írta...

Németh László - Bűn cimű regényre leltem a G kocsmában. Valszínüleg majd ide kerül vissza.

szkiny.

SzKaroly írta...

Köszönjük a visszajelzést Szkiny, remélem tetszeni fog :-)

szkiny írta...

A Németh László - Bűn című regénye visszaérkezett a Mokka zongorájára. Tetszett.